Web Analytics

ONTWIKKELEN

Teambuilding

Goede ideeën, iedereen heeft ze, maar helaas verdwijnen ze te vaak in een kast. En dat vinden we zonde, want veelal zitten hier verborgen parels tussen! Daarom brengen we deze ideeën maar al te graag tot leven door rond de eigenaar van het idee een team van mensen te formeren. Dat doen we onder de noemer business development, wat bestaat uit een zogenoemde technische route en een sociale route. Samen brengen we het idee verder, zodat het een ‘serious business’ wordt.

Systeemintegratie

Onder systeemintegratie verstaan we het engineeren en afstemmen van onderwerpen, zoals prestatie-eisen van producten, financiering en gebruik van grondstoffen. Binnen de bouwbranche is dit nog in pionierende fase. Het kan echter als forse stimulans dienen voor het succes van de gebouwen van de toekomst. We faciliteren daarom pioniers met de laatste inzichten en komen samen tot interessante businesscases.  

De versnellingsstudio

Loop je in vraagstukken vast of zoek je in een korte tijd oplossingen? Dan is de onze Versnellingsstudio iets voor jou! In een periode van drie maanden komen we middels verschillende fysieke en/of digitale sessies tot een marktrijp eindproduct. Dat doen we door samen anders naar jouw vraagstuk te kijken en dit gezamenlijk te verkennen en verder te ontwikkelen. De Versnellingsstudio is niet alleen concreet en resultaatgericht, maar bovenal leuk om te doen! Benieuwd hoe dat eruit ziet? Onze video geeft je een eerste idee.

Politie Challenge

Op 13 juni 2018 zijn de Kwartiermakers in de Bouw in co-productie met JourneyWorks als winnaar gekozen uit de innovatie challenge huisvesting politie met modulaire ophoudruimten.

Bouwstroom Nieuwbouw Drenthe

In opdracht van Woningcorporaties Actium, Domesta, Lefier, Wold & Waard, Woonconcept en Woonservice organiseren we een Versnellingstudio om met marktpartijen tot een bouwstroom te komen van 200 nieuwbouw woningen per jaar.

Amerikastraat 7-11
‘s-Hertogenbosch
Nederland