Web Analytics

ONS AANBOD

Als Kwartiermakers in de bouw voelen we een sterke verantwoordelijkheid om nu gebruik te maken van de kansen op het gebied van bouw en duurzaamheid. Met een duurzame, energieneutrale leef- en werkomgeving als stip op de horizon. We weten als geen ander wat er speelt in de praktijk en brengen dagelijks mensen, groepen en organisaties in beweging. Bovendien halen we door middel van kennis, ervaring en netwerken het maximale uit verbindingen.

We helpen jou de slagingskans van jouw ideeën, concepten of producten te vergroten in de breedste zin van het woord. Dat doen we door samen met lef te pionieren, door om te denken en door buiten kaders te denken. Altijd hands-on en resultaatgericht. Met trots werken we samen aan baanbrekende initiatieven in de bouw voor een duurzame transitie. Dat doen we door middel van de onderstaande pijlers.

Verkennen

Als Kwartiermaker gaan we graag met je op verkenningspad om tot een energieneutrale woon- en werkomgeving te komen. Samen zoeken we op creatieve wijze naar oplossingen. Door in deze fase al een match te maken met stakeholders ontstaan er verbindingen die niet alleen kansrijk zijn, maar bovenal concreet worden. Zo ontstaat er op een natuurlijke manier een versnelling naar concrete acties, op zowel operationeel als strategisch niveau. Met als resultaat een kansrijk en realistisch scenario waarmee je de volgende dag al aan de slag kunt.

Verbinden

Verbindingen leggen zit in ons DNA. We hebben een groot netwerk opgebouwd van experts, opdrachtgevers, aanbieders, makers en ervaringsdeskundigen, dat we actief betrekken bij vraagstukken. Als Kwartiermaker matchen we profielen, belangen en aanbod met elkaar en brengen we enerverende en ondernemende samenwerkingen tot stand. Ook zijn we intensief betrokken bij de community. Middels inventieve instrumenten, inspirerende werkvormen en (digitale)bijeenkomsten zorgen we voor een blijvende en inspirerende verbinding. 

Ontwikkelen

Iedereen heeft goede ideeën. Helaas verdwijnen ze te vaak in de kast. Dat vinden we zonde, want veelal zitten hier verborgen parels tussen! Middels teambuilding, systeemintegratie en nieuwe organisatiemodellen, brengen we deze ideeën maar al te graag verder in versnelling. Samen met een waardevolle community werken we in een korte periode naar een concreet marktrijp resultaat toe. We helpen je met lef te pionieren, om te denken, te agenderen, reflecteren en de slagingskans van het product in de breedste zin van het woord te vergroten. 

Lanceren

Jouw product, concept of idee is bijna klaar om aan de wereld gepresenteerd te worden, maar mist nog nét de finishing touch... Lanceermomenten vragen om een goede strategie en uitvoering. Niet alleen voor het moment zelf, maar ook daarna. Om dit te bereiken brengen we experts, stakeholders en ondernemers samen en zetten we diverse werkvormen in, zoals het rondetafelgesprek, kennisbijeenkomsten, visualisaties of zelfs podcasts. Waarmee we jouw product verder verdiepen, bevorderen en versterken. Jij zorgt voor de inhoud, wij voor de rest.

MAAK KENNIS MET

de versnellingsstudio

Loop je in vraagstukken vast of zoek je in een korte tijd oplossingen? Dan is de onze Versnellingsstudio iets voor jou! In een periode van drie maanden komen we middels verschillende fysieke en/of digitale sessies tot een marktrijp eindproduct. Dat doen we door samen anders naar jouw vraagstuk te kijken, dit gezamenlijk te verkennen en verder te ontwikkelen. De Versnellingsstudio is niet alleen concreet en resultaatgericht, maar bovenal leuk om te doen! Benieuwd hoe dat eruit ziet? Onze video geeft je een eerste idee.

DAAG ONS UIT!

Hoe kunnen wij jou helpen? 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je een vraagstuk voorleggen?
Vul dan onderstaand contactformulier in.

Amerikastraat 7-11
‘s-Hertogenbosch
Nederland