Web Analytics

POLITIE CHALLENGE

Versnellingsstudio Modulaire ophoudruimten

13 september 2019

Op 13 juni 2018 zijn de Kwartiermakers in de Bouw in co-productie met JourneyWorks als winnaar gekozen uit de innovatie challenge huisvesting politie met modulaire ophoudruimten. Ophoudruimten zijn in bijna alle politiebureaus aanwezig en zijn individuele wachtruimtes waarin iemand verblijft voordat een verhoor plaatsvindt. Samen met diverse politiemedewerkers hebben we in een Versnellingsstudio toegewerkt naar een prototype van een modulaire ophoudruimten.

Deze zijn op 3 juli 2019 tijdens een Demoday gepresenteerd. Met daarbij diverse marktpartijen, zoals aannemers energie-experts, installateurs, architecten en leveranciers. Zij zijn uitgedaagd om dit model te toetsen en te verrijken rondom materialisatie, technische installaties en ontwerp.

Samen met de deelnemers van deze dag en de politiemedewerkers is er een voorstel protoype uitgewerkt die in de komende getoest gaat worden in praktijk situaties.

Peter Linders

Wenst u meer achtergrondinformatie over de Versnellingsstudio's van Kwartiermakers in de Bouw en hoe u deze kunt inzetten voor uw uitdagingen, vraagstukken of innovatieontwikkelingen? Neem dan contact op met Peter Linders.

© KMIDB

Postbus 5061
5201 GB EE  ‘s-Hertogenbosch
Nederland