Web Analytics

VERBINDEN

Coalitievorming

Door ons netwerk actief te onderhouden en te betrekken bij actuele vraagstukken of ontwikkelingen zijn we in staat om snel coalities te sluiten. Coalities zijn namelijk een must bij iedere ondernemende samenwerking! Elke coalitie heeft andere karakteristieken, werkwijzen en rollen. En dat is nou net wat het interessant maakt! We matchen profielen, belangen en aanbod met elkaar en brengen zo enerverende en ondernemende samenwerkingen tot stand.

Community management

Kwartiermakers in de bouw staat niet aan de zijlijn van de verbinding, we zijn intensief betrokken bij de coalitie. Middels community management zorgen we ervoor dat de gevormde verbinding in de coalitievorming blijvend is. Dat doen we onder andere door inspirerende evenementen en kennisbijeenkomsten te organiseren. Maar ook door (digitale) platforms op te zetten, waar u als community elkaar kunt ontmoeten.

Ondernemende samenwerking
een must bij coalitievorming!

Onze Chief Framing Officer, Peter Linders, vertelt over zijn ervaringen bij coalitievorming in de energietransitie. Benieuwd naar zijn bevindingen? Of een afspraak maken om de belangrijkste ontwikkelingen en tips door te nemen? 

Amerikastraat 7-11
‘s-Hertogenbosch
Nederland