Web Analytics

VERKENNEN

Kwartiermaken

Als Kwartiermaker gaan we graag op verkenningspad. Daar waar de wegen nog onverhard zijn, gaan we graag op zoek naar oplossingen waar nog niemand aan heeft gedacht. Door in deze fase al een juiste match te maken met stakeholders ontstaan er verbindingen die niet alleen kansrijk zijn, maar bovenal concreet worden. Deze verkenning voeren we uit in opdrachtgeverschap, zonder onze onafhankelijkheid te verkiezen.

Typologie analyse

In iedere wijk van een willekeurige gemeente zijn veel typen woningen te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de typische doorzonwoning, rijtjeshuizen of vrijstaande woningen. Middels een typologie analyse analyseren wij de diversiteit en typische technische kenmerken van de woningen in de wijk. Met als eindresultaat passende verduurzamingsoplossingen per woningtype.

Datasafari

Geen plan zonder een goede basis, dat weten wij als geen ander! Vaak heeft u uw data al wel beschikbaar, maar wordt deze (nog) niet onderling gedeeld. Met onze workshop ‘datasafari’ starten we met de feiten, maken we samen alle beschikbare data inzichtelijk, maken we kansen zichtbaar en signaleren we waar samenwerking noodzakelijk is. Zo ontstaan er op een natuurlijke manier een versnelling naar concrete acties. Met als resultaat een kansrijk en realistisch scenario waarmee je de volgende dag al aan de slag kunt! Deze workshop kan geïnitieerd worden door gemeenten, woningcorporaties en/of netwerkbeheerders en duurt één dagdeel. Ga je mee op datasafari? Download hier de flyer Data Safari

Onderzoek naar samenwerking in realisatieketen

We vinden het belangrijk om onderzoek te doen naar interessante ontwikkelingen in de branche. Daarom hebben we, in samenwerking met Niels Rood (Squarewise), een artikelreeks geschreven over de ontwikkelingen en rolveranderingen binnen de realisatieketen. In deze artikelen lees je alle antwoorden die onze zoektocht opleverde.  

Amerikastraat 7-11
‘s-Hertogenbosch
Nederland