Web Analytics

GEZOCHT

MARKTEXPERTISE VOOR ORGANISEREN PLANNEN EN UITVOEREN BOUWSTROOM

Het betaalbaar bouwen van nieuwe woningen voor woningcorporaties kan anders!

Woningcorporaties Actium, Domesta, Lefier,
Wold & Waard, Woonconcept en Woonservice hebben het initiatief genomen de nieuwbouwvraag voor de komende 5 jaar te bundelen in een bouwstroom. Zij hebben de intentie om gezamenlijk met marktpartijen tot een uitvraag te komen van deze opgave met daarin wederzijdse randvoorwaarden en inzichten. De uitwerking van deze uitvraag zal in plaatsvinden in een versnellingsstudio met de desbetreffende woningcorporaties én expertise vanuit de markt.

Kun jij een bijzondere bijdrage leveren aan de opgave voor de 1ste bouwstroom, laat dan ons dit dan weten uiterlijk dinsdag 19 mei 2020 door in te schrijven voor de webinair.

Webinair:
Maandag 25 mei | 13:00-13:45 uur
Online via Zoom
No Show Beleid

“de komende drie maanden wil ik onze ambities en planning valideren met de markt, daarbij ben ik ook nieuwsgierig naar de behoeftes van marktpartijen om gezamenlijk tot slimme ideeën te komen”

Jan Willem Stevens

Manager vastgoedrealisatie @ Lefier

“Diverse malen hoor ik marktpartijen zeggen dat het mogelijk is om 20% goedkoper en 50% sneller te werken. Dan is mijn vraag vooral, wat er nodig is om dit gezamenlijk te organiseren”

Jan van der Giezen

Inkoop Adviseur @ Lefier

“Het Betaalbaar houden van huurwoningen kunnen we als woningcorporatie zeker niet alleen. Daar zijn nieuwe vormen van samenwerkingen maar ook vernieuwingen voor nodig”

Rob Hoogeveen

Manager Vastgoed @ Actium Wonen

© KMIDB

Amerikastraat 7-11
‘s-Hertogenbosch
Nederland