Web Analytics

Netfixen bij Tante Willy

5 juli 2019

Afgelopen weekend zocht ik verkoeling bij een koud biertje bij mijn tante Willy. Als er technische issues spelen met haar smart tv of tablet ben ik altijd diegene die ze inschakelt om dat te fixen.

Ook nu had ik na wat gegoochel met apps en instellingen haar favoriete bridge-applicatie snel aan de praat. Met haar 74 jaar blijft ze goed op de hoogte van mijn professionele activiteiten en de programma’s die aan de energietransitie verbonden zijn.

Zo vertelde ik haar over het programma ‘Uptempo’ dat onlangs binnen de samenwerking tussen de topsectoren ClickNL en TKI-Urban Energy is gestart. Daar maak ik deel uit van een team dat zoekt naar methoden en instrumenten die alle gesubsidieerde innovaties uit de markt verbinden met woningcorporaties. Behalve het verbinden tussen twee partijen gaat het ook over het creëren van de juiste match op technische en sociale vlak. Welke hoogwaardige innovatie past perfect op een verduurzamingsprogramma van woningcorporatie X? En welke innovaties kunnen als een soort plug-in in de propositie van een marktpartij worden gekoppeld die reeds samenwerkt met een woningverhuurder? ... lees verder zie de linken hieronder

Meer lezen:
- De column op LinkedIn
- De column in de Cobouw

© KMIDB

Amerikastraat 7-11
‘s-Hertogenbosch
Nederland