Web Analytics

LANCEREN

Visualisatie

Een visueel aantrekkelijk beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Een goede visualisatie helpt daarom enorm om een product, een concept of een idee naar een nieuw level te tillen. Dat gaat verder dan alleen maar het ontwerpen van een afbeelding. We zetten visuele creatievelingen uit ons netwerk in, die in één oogopslag een casus helder maken. En waarmee tevens draagvlak gecreëerd kan worden bij bijvoorbeeld stakeholders.

Round table

Voor het lanceren van bepaalde inzichten, een visie of een product zetten we de ‘round table’ in. Tijdens dit rondetafelgesprek, geleid door een gespreksleider van Kwartiermakers in de bouw, gaat een select gezelschap in gesprek over onderwerpen in hun vakgebied.  Met als eindresultaat dat iedereen naar huis gaat met verrassende inzichten en nieuwe invalshoeken. Het is wat ons betreft dé manier om gelijkwaardige partijen met elkaar te verbinden en verder te brengen.

Open Coffee Bouw

Kennis samenbrengen, delen en interactie tussen bouwprofessionals bevorderen, dat is wat we graag doen! Naast het werken aan baanbrekende initiatieven, organiseren we sinds 2014 met regelmaat de Open Coffee Bouw, waarbij een specifieke en thematische verbinding wordt gelegd met bouwprofessionals. Vanuit heel Nederland komen professionals samen op wisselende en vooral inspirerende locaties om kennis te brengen, te delen en te bevorderen.  

Podcast Studio

Podcasts, wie kent ze niet! Ongekend populair en ideaal om op elk gewenst moment te beluisteren. Kwartiermakers in de bouw beschikt over een eigen podcastkanaal. In Studio Energietransitie gaan we met visionairs, experts, doeners en ervaringsdeskundigen in gesprek over actuele vragen en interessante thema’s. Waaronder de immense opgave om van het aardgas over te stappen op duurzame energiebronnen. Benieuwd naar onze gesprekken of meepraten over dit onderwerp?

Meetings

Netwerken en meetings organiseren zit in ons DNA. We houden ervan om met elkaar de verbinding te zoeken om vervolgens met verfrissende ideeën weer vervolgstappen te zetten. Samen staan we immers sterker! Als Kwartiermakers in de bouw brengen we mensen samen, organiseren we meetings en zorgen we voor een interessant en waardevol netwerk.

Workshops

Jouw concept of idee is bijna klaar om aan de wereld gepresenteerd te worden, maar mist nog nét de finishing touch... Een workshop is een uitstekende vorm om, samen met Kwartiermakers in de bouw, experts, ondernemers of stakeholders, tot concreet en succesvol eindproduct te komen. Jij zorgt voor de inhoud, wij voor de rest!

Amerikastraat 7-11
‘s-Hertogenbosch
Nederland