LANCEREN

LANCEREN

Visualisatie/verbeelden

Een goed beeld zegt meer dan duizend woorden. Juist een goede visualisatie helpt enorm om een product, concept of idee een stap verder te brengen. Kwartiermakers zetten graag visuele creatievelingen in om te komen tot een beeld dat niet alleen de casus helder maakt daarmee ook draagvlak sorteert.

Round table

Voor het lanceren van bepaalde inzichten, een visie of een product zetten we graag een round table in. Aan de round table zetten we een select gezelschap van mensen met bijvoorbeeld een politieke rol die de inzichten weer verder kunnen verspreiden. Kenmerkend voor de round table is de Brabantse touch.

Open Coffee Bouw

Vanuit heel Nederland reizen bouwprofessionals af naar de inspirerende en wisselende locaties waar de Live Updates worden gehouden van Open Coffee Bouw. Sinds juli 2014 organiseren we regelmatig een Open Coffee Bouw met als doel om kennis te brengen, kennis te delen en de interactie tussen de bouwprofessionals te bevorderen.  

Podcast Studio

Een podcast is een ideaal middel om op elk gewenst tijdstip kennis tot je te nemen. Kwartiermakers in de Bouw beschikt over een podcast studio. Hier nemen we vraaggesprekken en debatten op met visionairs, experts, doeners en ervaringsdeskundigen. De podcasts kan vervolgens via streamingdiensten beluisterd worden.

Meetings

Een zogenoemd oploopje organiseren zit ons in het DNA. Niet individueel blijven praten maar juist de verbinding zoeken met elkaar om daarna weer vervolgstappen te kunnen zetten is heel verfrissend. Kwartiermakers organiseren meeting en zorgen voor daarmee voor een interessant netwerk.

Workshops

Soms is het concept of idee nog niet klaar om aan de buitenwacht te presenteren. Of er is behoefte om met andere experts te verdiepen om het concept of idee tot wasdom te brengen. Een workshop is daarbij een uitstekende vorm. Kwartiermakers in de bouw heeft een grote ervaring in zowel het organiseren als het leiden van workshops.

Terugbelverzoek
Bel mij terug
Contact

Amerikastraat 7-11
‘s-Hertogenbosch

+31 (0) 84 43 000 51
info@kmidb.nl