Web Analytics

DOELEN ZIJN DROMEN MET EEN DEADLINE

PETER LINDERS

Peter is geboren in Beek bij Ubbergen nabij Nijmegen maar getogen in Grave. Het historisch stadje aan de Maas bevind zich aan de rand van Noord-Brabant tussen Uden en Nijmegen. Een Gravenaar en Brabander in hart en nieren.

Na zijn studie bouwkunde en weg-en waterbouwkunde in Nijmegen heeft hij gediend als dienstplichtig militair binnen de Verbindingstroepen. In eerste instantie was dit geen logische plaatsing. Later is het verbinden van mensen en markten core-business geworden.

Media:

In een notedop
Vanaf 1990 is Peter actief geweest als projectmanager, business developer, marketeer en ondernemer. Als voorzitter van de Branche vereniging Producenten Gepleisterd Bouwen en als bestuurslid van Platform Gevelisolatie en Stichting Garantiefonds Gevelsystemen was Peter 1 van de kartrekkers van het congres AndersBouwen.nu. Dit congres was de inspiratiebron voor Peter om in 2012 de overstap te maken naar zelfstandig marktontwikkelaar. Inmiddels is Peter actief als partner en initiatiefnemer van Kwartiermakers in de Bouw (KMIDB) en loopt voorop als kwartiermaker en aanjager van de Brabantse ambitie om 800.000 woningen in 2050 energieneutraal te krijgen. Met als hoogtepunt de dealondertekening op 9 juli 2015 j.l. gaat Peter weer verder werken aan de transitie van de provincie Brabant naar een energienul. Vanaf 2014 zit Peter in het kernteam van de bouw- en innovatie campus Dome X-Spark en tussen 2015 en 2018 in het kernteam van de Stroomversnelling. Sinds 2019 lid van het versnellingsteam Uptempo! bij TKI-Urban Energy. Als marktontwikkelaar sluit Peter geregeld aan bij innovatieprogramma's, versnellingstafels en platformbijeenkomsten. Kijk voor het actuele activiteiten overzicht op zijn Linkedin.

TALKSHOW

DE BOUW DRAAIT DOORRRR

Prikkelend, nieuwsgierig en onderhoudend.

De show

Er zijn een aantal mogelijkheden, we hebben ze op een rijtje gezet:

  • De Talkshow vraagt om een zorgvuldige voorbereiding. De host spreekt alle gasten van te voren en maakt een strak script van ca. 45 minuten.
  • Om de discussie levendig te houden wordt deze afgewisseld met videobeelden en stellingen. Het publiek krijgt ook een actieve rol.
  • De show zal worden opgenomen en indien wenselijk direct worden gestreamt op uw platform of die van ons (LinkedIn >5000).
  • Aan het einde is er direct een eindmix beschikbaar voor eigen marketingdoeleinden.

CORONA PERIODE
Tijdens de Corona crisis hebben wij een online variant ontwikkeld van de Bouw Draait Door. Waarin Peter 1 of 2 gasten ontvangt om in 10 minuten een thema of obderwerp door te nemen. Wenst u meer informatie hiervan neem contact op met ons.

'De Bouw Draait Door' is een live talkshow van Peter Linders. Met zijn talkshow  neemt hij toeschouwers en deelnemers van de energietransitie op ludieke en confronterende wijze mee, langs goede voorbeelden, Innovaties, drempels en obstakels die we tegen komen naar een CO2 neutraal Nederland van 2050. 

Peter Linders is geboren en getogen in het Brabantse Grave, een oud historisch stadje aan de Maas. Met zijn bouwkundige en marketing opleiding is hij circa 25 jaar actief geweest in het fabriceren en ontwikkelen van gevelsystemen, waarvan een groot deel als ondernemer. Vanaf 2013 actief als kwartiermaker binnen Stichting Kwartiermakers in de Bouw. Eerst bij Energiesprong en Stroomversnelling, later initiatiefnemer van de Brabantse Deal (800.000 woningen voor 2050 naar CO2 neutraal). Peter is nu team lid van het versnellingsteam Uptempo van TKI-Urban Energy en De Renovatieversneller richt zich binnen deze programma's op re-design van de bouwketen, industrialiseren van aanbod en opschaling van vraagbundeling bij woningcorporaties.

DROMEN DURVEN DOEN

Soms is het ook een kwestie van 'gewoon doen' en zien waar het schip strandt. Wat voor veel veranderprocessen van toepassing geld ook voor proces- en productinnovaties. Vanuit zijn professie zit Peter daar midden in. In privé tijd is de Brabander binnen de regio Land van Cuijk een inmiddels bekende radio- en tv personality. Als talkshow host heeft hij honderden vlieguren op zijn naam staan. Altijd nieuwsgierig, dynamisch en onderhoudend. Zijn hobby zet Peter nu in binnen de wereld van de energietransitie. Door kennis en ervaringen van andere professionals te delen in podcast- en talkshows. Boek nu zijn talskhow 'De Wereld Draait Door' exclusief op evenementen, beurzen en binnen organisaties.

Jolanda Linders

Boeken?

Wil je boeken? Of een programma opzetje?
Bel ons (084-4300051), of maak een skype-afspraak om kennis te maken met de belangrijkste tips die voortkomen uit onze ervaringen bij het maken van talkshows de afgelopen jaren!
Voor boekingen bel Jolanda Linders

© KMIDB